Információ

Népszerű eladások

ISKOLÁKNAK, OKTATÁSI INTÉZMÉNYEKNEK, KOLLÉGIUMOKNAK AJÁNLJUK

  • Kültéri tornaeszköz családunk kiválóan alkalmas az iskoláskorú fiatalok energiáinak hasznos levezetésére, mozgásigényük kielégítésére, illetve bármilyen komplex testedzéshez. Használata a testnevelés órák anyagába is remekül beépíthető, sokrétű fejlesztő hatása az egyesületi és szabadidős sporthoz is kiválóan hasznosítható.
  • Az elvégezhető gyakorlatok sokszínűsége által alkalmas az egész test átmozgatására - akár a tanórák közti szünetekben is - rövid idő alatt intenzív mozgásélményt és szellemi felfrissülést biztosítva ezzel. Ösztönösen is mozgásra csalogatja a fiatalokat, mivel ügyességet is igénylő gyakorlatokkal tehetik próbára erejüket, ügyességüket, miközben észrevétlenül is nagyon megmozgatják izmaikat. Az eszközökön mindenki saját testsúlyával végezheti a gyakorlatokat, mely a leginkább javasolt testedzési forma a fiatalabb korosztályoknál.
  • A változatos gyakorlatok által kiválóan fejleszthető szinte minden motorikus képesség, kiváltképp az erő, a mozgáskoordináció, az állóképesség, és az egyensúlyérzék. Rendszeres használatával így nyugodtabbá, egészségesebbé, ügyesebbé, kiegyensúlyozottabbá, szellemileg frissebbé válhatnak az intézménybe járó fiatalok. Versenyeket is lehet rajta rendezni, ezzel plusz programlehetőséget, motivációt kínál.
  • Egyszeri költségű, a későbbiek során bármikor bővíthető beruházás, melynek a továbbiakban nincs sem üzemeltetési, sem fenntartási költsége. Az eszközök egyenként is megvásárolhatóak, így viszonylag szolidabb költséggel is kialakítható egy olyan összeállítás, amelyen a mozgásra vágyó fiatalok hatékonyan tehetik próbára ügyességüket, illetve dolgoztathatják meg testük szinte minden nagyobb izmát.