Információ

Népszerű eladások

STRANDOKNAK, ÉLMÉNYFÜRDŐKNEK, WELLNESS HOTELEKNEK AJÁNLJUK

  • Kültéri tornaeszköz családunk tartalmas időtöltést és intenzív sportolási lehetőséget nyújt azon fiatal és felnőtt korosztályú vendégek részére, akik a szabadidő eltöltésének aktívabb módját kedvelik. Kiválóan alkalmas – többek között – fitnesz, ügyességi, és kondicionáló jellegű testedzés biztosítására a szabadban. A wellness szállodák olyan szolgáltatással színesíthetik palettájukat az eszközök által, mely rendkívül jól illeszkedik az általuk kínált egészségfejlesztés koncepciójába.
  • Vendégkör növelő hatása lehet azok körében, akik kifejezetten az aktívabb kikapcsolódási lehetőségeket keresik maguk, illetve gyerekeik számára. Különösen nagy értékkel bírhat azon szülők részére, akik nagy mozgásigényű gyerek(ek)kel szeretnének közös programot eltölteni úgy, hogy miközben a gyerekek intenzíven, változatosan tudnak mozogni, kellően elfáradni, a szülők eközben nyugodtan kapcsolódhatnak ki.
  • Újdonságnak számít, ezzel – amellett, hogy emeli a helyszín nívóját, és szolgáltatási színvonalát - marketing szempontból is rendkívül hasznos lehet, és kiemelten hívja fel magára az érdeklődők figyelmét. Az eszközökön szinte bármely korosztály számára rendezhetőek különböző versenyek, ezzel tovább szélesítheti a lehetséges programok skáláját.
  • A labdajátékokhoz képest jóval csendesebb, kulturáltabb kikapcsolódást nyújt, így olyan adottságú helyeken is elhelyezhetőek, ahol az esetleges nagyobb hangoskodás valószínűleg zavarná a vendégek egy részének nyugalmát (pl étterem mellett, hotelszobák ablakai közelében)
  • Az eszközök elhelyezésének helyigénye nem túl nagy, így akár kisebb kerttel rendelkező wellness hotelekbe is telepíthető. Ráadásul – mivel nem játszótéri eszköz – nem minősítésköteles, ami a költségek és az adminisztrációs terhek tekintetében is jelentős könnyebbséget jelent.
  • Egyszeri költségű, a későbbiek során bármikor bővíthető beruházás, melynek a továbbiakban nincs sem üzemeltetési, sem fenntartási költsége. Az eszközök egyenként is megvásárolhatóak, így viszonylag szolidabb költséggel is kialakítható egy olyan összeállítás, amelyet a sportolni vágyó vendégek hatékonyan, és bizonyára nagy elégedettséggel tudnak használni.