Információ

Népszerű eladások

SPORTCENTRUMOKNAK, SZABADIDÓKÖZPONTOKNAK AJÁNLJUK

  • Kültéri tornaeszköz családunk kiválóan alkalmas komplex testedzés biztosítására a szabadban. Az eszközök remekül hasznosíthatóak – mintegy kültéri konditeremként – többek között erőfejlesztésre, átmozgatásra, nyújtásra, az állóképesség, az egyensúlyérzék, és a mozgáskoordináció fejlesztésére. Használatuk igénybe vehető alapos bemelegítéshez, komolyabb nyújtó program végrehajtásához, illetve változatos, kiegészítő testedzéshez szinte bármilyen sportághoz.
  • Az iskoláskorú gyerekektől egészen a „szép korúakig” több korosztály számára biztosítanak aktív testmozgási lehetőséget, akár az alkalomszerűen, akár a rendszeresen sportolók részére.
  • Nagyszerű programot kínálhat a kísérő családtagok részére is, így közös helyszínen együtt mozoghat akár az egész család.
  • Az eszközökön mindenki saját testsúlyával végezheti a gyakorlatokat, mely több szakmai szempont alapján is rendkívül kedvező hatású:

-       a leginkább javasolt testedzési forma a fiatalabb korosztályoknál

-       biztonságosan, korosztálytól és edzettségi állapottól függően egyénileg adagolható terhelést jelent mindenki számára, a sérülések  minimális kockázatával

-       megerősíti az inakat és ízületeket, ami rendkívül hasznos a nagyobb terhelésű, sérülésmentes edzésekhez.

  • Újdonságnak számít, ezzel emeli a helyszín nívóját, és szolgáltatási színvonalát -. Az eszközökön szinte bármely korosztály számára rendezhetőek különböző versenyek, ezzel tovább szélesítheti a lehetséges programok skáláját.
  • Egyszeri költségű, a későbbiek során bármikor bővíthető beruházás, melynek a továbbiakban nincs sem üzemeltetési, sem fenntartási költsége. Az eszközök egyenként is megvásárolhatóak, így viszonylag szolidabb költséggel is kialakítható egy olyan összeállítás, amelyet a sportolni vágyók hatékonyan, és bizonyára nagy elégedettséggel tudnak használni.