Információ

Népszerű eladások

ÜZLET- és BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOKNAK AJÁNLJUK

  • Kültéri tornaeszköz családunk bevásárlóközpontok közelében elhelyezve nagymértékben fokozhatja a hely látogatottságát – többek között - azok körében, akiknek iskoláskorú gyerekeik vannak, mert míg a gyerekek a szabadtéri tornapályán mozognak, addig a szülők nyugodtan tudnak vásárolni. Ezzel számos új vásárlóra is szert tehetnek az ilyen új szolgáltatást nyújtó üzletközpontok. Emellett nagyban növeli a hely megítélését a lakosság körében, mivel egy bárki számára elérhető ingyenes egészségmegőrző szolgáltatást nyújt, egy kültéri konditerem formájában.
  • Magyarországon újdonságnak számít, ami önmagában is felhívja magára a figyelmet. Hírértéke akár a médiában is komoly visszhangot kelthet, marketing szempontból rendkívül hasznos lehet, ezáltal közvetve rövid idő alatt megtérülő beruházássá válhat.
  • Egyszeri költségű, a későbbiek során bármikor bővíthető beruházás, melynek a továbbiakban nincs sem üzemeltetési, sem fenntartási költsége. Az eszközök egyenként is megvásárolhatóak, így viszonylag szolidabb költséggel is kialakítható egy olyan összeállítás, amelyet a mozogni, sportolni vágyók hatékonyan, és bizonyára nagy elégedettséggel tudnak használni.

BENZINKUTAKNAK AJÁNLJUK

  • A vezetők nagy része – pláne hosszú úton - szívesebben áll meg olyan benzinkútnál, ahol utasaival együtt át tudja magát mozgatni, pár percre aktívan tud kikapcsolódni. Ez fokozottan érvényes azokra a családokra, ahol gyerekkel együtt ülnek hosszabb-rövidebb ideig az autóban, vagy buszban. A rendszeres utazók nagy százalékát csábíthatja magához egy ilyen benzinkút.
  • Bizonyított, hogy a vezetésben elgémberedett utazóknál a fizikai aktivitás jóval frissítőbb hatású, mint a legerősebb kávé, vagy energiaital. Mind fizikailag, mind szellemileg komoly felüdülés a pár perces változatos testmozgás.
  • A shop-ok forgalmára is komoly hatással lehet azáltal, hogy a betérő szülők nyugodtan tudnak fogyasztani a kávézóban, étteremben, amíg a gyerekek levezetik felgyülemlett mozgásigényüket.
  • Újdonságnak számít, ami önmagában is fokozottan felhívja magára a figyelmet, elősegítve ezzel, hogy az adott hely fokozottan beivódjon a köztudatba. Bárki számára ingyenesen elérhető szolgáltatás, ami nagyban növeli a hely pozitív megítélését és szolgáltatási színvonalát.
  • Egyszeri költségű, a későbbiek során bármikor bővíthető beruházás, melynek a továbbiakban nincs sem üzemeltetési, sem fenntartási költsége. Az eszközök egyenként is megvásárolhatóak, így viszonylag szolidabb költséggel is kialakítható egy olyan összeállítás, amelyet a mozogni vágyók hatékonyan, és bizonyára nagy elégedettséggel tudnak használni, s ahová a későbbiek során is rendszeresen visszatérnek.