Információ

Népszerű eladások

LAKÓPARKOKNAK, TÁRSASHÁZAKNAK AJÁNLJUK

  • A játszótéri eszközöket kinövő korosztályoknak biztosít tartalmas kikapcsolódást, aktív mozgási lehetőséget a szabad levegőn.
  • Gyerekek, fiatalok, felnőttek és idősebbek számára is igénybe vehető szinte az egész év folyamán, a nap bármely szakában, elősegítve ezzel, hogy a rendszeres testmozgás minél jobban beépülhessen a mindennapokba.
  • Az életkortól és edzettségi szinttől függően adagolható terhelés által, rövid idő alatt is kiválóan alkalmas az egész test átmozgatására, nyújtásra, kondicionálásra. Így akár heti néhány perces testmozgással is jól karban tartható a test szinte minden izma. Tizenöt-húsz perc testmozgás (különösen reggel) rendkívül kedvező hatással van fizikai, a szellemi és a mentális közérzetre is.
  • Különösen alkalmas a nagy mozgásigényű fiatalok energiáinak hasznos levezetésére, mozgásigényük kielégítésére. Segít szabad levegőre, testmozgásra csábítani azokat a fiatalokat és felnőtteket, akik lakóhelyükön szeretnének aktívan kikapcsolódni a szabadban.
  • Közös programlehetőséget nyújt a lakóparkban élőknek, közösségi helyszínt teremthet gyerekeknek, fiataloknak, szülőknek, idősebbeknek. Versenyeket is lehet rajta rendezni. Játszóterek mellett kialakítva, közösen mozoghat az egész család.
  • A labdajátékokhoz képest jóval csendesebb, kulturáltabb kikapcsolódást nyújt, így olyan adottságú helyeken is elhelyezhetőek, ahol az esetleges nagyobb hangoskodás valószínűleg zavarná az ott lakók egy részének nyugalmát, valamint helyigénye is jóval kisebb.
  • Egyszeri költségű, a későbbiek során bármikor bővíthető beruházás, melynek a továbbiakban nincs sem üzemeltetési, sem fenntartási költsége. Az eszközök egyenként is megvásárolhatóak, így viszonylag szolidabb költséggel is kialakítható egy olyan összeállítás, amelyet a sportolni vágyók hatékonyan, és bizonyára nagy elégedettséggel tudnak használni.