Információ

Népszerű eladások

ÖNKORMÁNYZATOKNAK AJÁNLJUK

  • Kültéri tornaeszköz családunk sportpályákon, parkokban, strandokon, lakótelepeken, játszóterek mellett teremthetnek közösségi helyszínt a sportolni vágyók részére, tartalmas és hasznos kikapcsolódási lehetőséget biztosítva ezzel a szabad levegőn. Használatával bárki számára ingyenesen elérhetővé válik a rendszeres aktív testmozgás, melynek rendkívül kedvező, életminőség javító hatása többszörösen bizonyított szellemi, fizikai és mentális téren is.
  • A játszótéri eszközöket kinövő korosztályoknak biztosít – a szabadidő hasznos eltöltésének jelenleg jellemző szűkös lehetőségei között – tartalmas kikapcsolódást, aktív mozgási lehetőséget a szabadban. Gyerekek, felnőttek, aktívan és alkalomszerűen sportolók számára is ingyenesen igénybe vehető az egész év folyamán, a nap bármely szakában, elősegítve ezzel, hogy a rendszeres testmozgás minél jobban beépülhessen a mindennapok szokásai közé.
  • Segít szabad levegőre, testmozgásra csábítani azokat a fiatalokat és felnőtteket, akik lakóhelyük közelében szeretnének aktívan kikapcsolódni a szabadban. A rendszeres fizikai aktivitás elengedhetetlenül fontos az egészséges életmód kialakításában, és kiemelten hasznos az mozgásszegény, stresszes életmód hátrányos hatásainak (ingerültség, elhízás, rossz közérzet, betegségek) kompenzálásában. Akár tizenöt-húsz perc testmozgás is rendkívül kedvező hatással lehet a fizikai, a szellemi és a mentális közérzetre is.
  • Játszóterek mellett közös programlehetőséget nyújthat az egész családnak, önállóan is közösségi helyszínt teremthet a mozgásra vágyó gyerekeknek, fiataloknak, szülőknek, idősebbeknek. Versenyeket is lehet rajta rendezni, ezzel tovább szélesítheti a lehetséges programok skáláját.
  • A labdajátékokhoz képest jóval csendesebb, kulturáltabb kikapcsolódást nyújt, így olyan adottságú helyeken is elhelyezhetőek, ahol az esetleges nagyobb hangoskodás valószínűleg zavarná az ott lakók egy részének nyugalmát, valamint helyigénye is jóval kisebb.
  • Egyszeri költségű, a későbbiek során bármikor bővíthető beruházás, melynek a továbbiakban nincs sem üzemeltetési, sem fenntartási költsége. Az eszközök egyenként is megvásárolhatóak, így viszonylag szolidabb költséggel is kialakítható egy olyan összeállítás, amelyet a sportolni vágyók hatékonyan, és bizonyára nagy elégedettséggel tudnak használni.
  • Az eddig megépült tornapályák mindenhol igen nagy népszerűségnek örvendenek, több helyen – a beszámolók szerint - nem ritkán sorba kell állni a testmozgásra vágyóknak. Iskolák közelében a testnevelés órák megtartásában is komoly szerepet játszhatnak, mely a minden napos testnevelés fokozatos bevezetésével egyre fontosabb funkcióként jelentkezhet.
  • Fentiekre való tekintettel is van olyan önkormányzat, ahol a tavaly vásárolt eszközparkot már az idén bővítették, illetve ugyanazon városon belül , újabb helyszínekre rendeltek eszközeinkből. A világszerte rendkívül népszerű „street workout” (utcai testedzés) mozgalom létszáma hazánkban is rohamos léptékben gyarapodik, gombamód szaporodnak a településeken az ez irányú testmozgásra vágyók közösségei, akik rendszeresen és nagy lelkesedéssel használják a már meglévő eszközparkokat. 

  • Ennek a növekvő népszerűségnek is köszönhető, hogy a megépült tornapályák, illetve a felhasználók mozgalmai az utóbbi időben egyre gyakrabban jelennek meg a médiában, elősegítve ezzel is, hogy a kültéri testedzés ezen formái a jövő szabadtéri sportjává váljanak, a tornapályák pedig legalább olyan szerves részei legyenek a településeknek, mint a kisebbeknek szóló játszóterek.

  • Bízunk benne, hogy a közeljövőben egyre több településen valósul majd meg ez a remek közösségfejlesztési forma, és ezáltal minél többen élhetnek ezzel a sokak által életmódszerűen űzött, szinte az egész év során ingyenesen hozzáférhető testedzési lehetőséggel.