Információ

Népszerű eladások

SZABADIDŐPARKOKNAK, KIRÁNDULÓHELYEKNEK AJÁNLJUK

  • Kültéri tornaeszköz családunk a játszótéri eszközöket kinövő, főleg fiatal látogatók részére nyújt nagyszerű kikapcsolódást, ahol egyrészt levezethetik energiáikat, másrészt ügyességet is igénylő gyakorlatokkal tehetik próbára erejüket, ügyességüket. Ezáltal hozzájárulhat, hogy a szülők, kísérők is nyugodtabban kapcsolódhassanak ki.
  • A fiatalok mellett, természetesen a felnőtt és idősebb korosztály részére is aktív kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak az eszközök, melyekkel átmozgatható szinte a test minden izma. Versenyeket is lehet rajta rendezni, ezzel tovább szélesítheti a lehetséges programok skáláját. Játszóterek mellett kialakítva, közösen mozoghat az egész család.
  • A manapság egyre népszerűbb, a jövő szabadtéri sportjaként emlegetett utcai testedzéshez (street workout) szolgál helyszínként, ezzel bárki számára ingyenesen elérhető tartalmas kikapcsolódást, aktív testmozgást és közösségi teret biztosít.
  • Az elvégezhető gyakorlatok változatossága révén, akár az alkalomszerűen, akár a rendszeresen sportolók részére is kiváló testmozgási lehetőséget teremt, mivel a feladatokat mindeni a saját életkori és edzettségi állapota szerint végezheti.
  • Csendes, kulturált kikapcsolódást nyújt, mely különösebben nem zavarja a környék nyugalmát. Egyszeri költségű, fokozatosan bővíthető beruházás, melynek a továbbiakban nincs sem üzemeltetési, sem fenntartási költsége. Az eszközök egyenként is megvásárolhatóak, így viszonylag szolidabb költséggel is kialakítható egy olyan összeállítás, mellyel biztosítható a test teljes átmozgatása, illetve a különböző erőt és ügyességet igénylő gyakorlatok végrehajtása.