Információ

Népszerű eladások

ÜDÜLŐKNEK, SZÁLLODÁKNAK, TÁBOROKNAK, KEMPINGEKNEK AJÁNLJUK

  • Kültéri tornaeszköz családunk kiválóan alkalmas - többek között – a fiatal és felnőtt korosztályú vendégek fokozott mozgásigényének kielégítésére, illetve az aktív testedzés biztosítására a szabad levegőn. Használata megoldást nyújthat kulturált kikapcsolódási lehetőségek megteremtéséhez, tartalmas időtöltést és intenzív sportolási lehetőséget biztosítva azon vendégek részére, akik a szabadidő eltöltésének aktívabb módját kedvelik. Az eszközökön egyszerre többen is hasznosan vezethetik le fölösleges energiáikat, mely - különösen a strandidő elmaradása esetén – nagyban hozzájárulhat a szálloda/üdülő nyugalmának biztosításához.
  • Vendégkör növelő hatása lehet azok körében, akik kifejezetten az aktívabb kikapcsolódási lehetőségeket keresik maguk, illetve gyerekeik számára. Különösen nagy értékkel bírhat azon szülők részére, akik nagy mozgásigényű gyerek(ek)kel szeretnének közös programot eltölteni. Rosszabb idő esetén több vendégnek nyújthat helyben programlehetőséget a szálloda/üdülő területén, ami a vendégek részéről szintén fontos lehet a szállás kiválasztásánál.
  • A labdajátékokhoz képest jóval csendesebb, kulturáltabb kikapcsolódást nyújt, így olyan adottságú helyeken is elhelyezhetőek, ahol az esetleges nagyobb hangoskodás valószínűleg zavarná a vendégek egy részének nyugalmát (pl étterem mellett, hotelszobák ablakai közelében). A tornapályán szinte bármely korosztály számára rendezhetőek különböző versenyek, ezzel tovább szélesítheti a lehetséges programok skáláját.
  • Az eszközök elhelyezésének helyigénye nem túl nagy, így akár kisebb kerttel rendelkező hotelekbe is telepíthető. A játszótéri eszközökkel ellentétben nem minősítésköteles, ami a költségek és az adminisztrációs terhek tekintetében is jelentős könnyebbséget jelent. Újdonságnak számít, ezzel – amellett, hogy emeli a helyszín nívóját, és szolgáltatási színvonalát - marketing szempontból is rendkívül hasznos lehet, és kiemelten hívja fel magára az érdeklődők figyelmét.
  • Egyszeri költségű, a későbbiek során bármikor bővíthető beruházás, melynek a továbbiakban nincs sem üzemeltetési, sem fenntartási költsége. Az eszközök egyenként is megvásárolhatóak, így viszonylag szolidabb költséggel is kialakítható egy olyan összeállítás, amelyet a sportolni vágyó vendégek hatékonyan, és bizonyára nagy elégedettséggel tudnak használni.