Információ

Népszerű eladások

SPORTEGYESÜLETEKNEK AJÁNLJUK

  • Kültéri tornaeszköz családunk kiválóan alkalmas szinte minden sportág motorikus képességeinek fejlesztéséhez, illetve bármilyen komplex testedzéshez a szabadban. Használata remekül beépíthető mind az amatőr, mind a profi sportolók szabadtéren végzett edzésmunkájába, sokrétű fejlesztő hatása kiválóan hasznosítható minden korosztály számára.
  • Az edzettség növelésének kiváló eszköze a napfény és a friss levegő, a szabadban végzett edzések hatásfoka - ahol szinte mindenki nagyobb kedvvel végzi az edzésmunkát – általában jóval magasabb, mint a teremedzéseké.
  • Az eszközök által így a szabadban is elvégezhetővé válik olyan edzésmunka, ami eddig csak torna-, vagy konditeremben volt végrehajtható, így fokozza a szabadtéri edzés variációs lehetőségét és hatékonyságát.
  • A korosztálytól és edzettségi szinttől függően adagolható terhelés által alkalmas – többek között - az egész test átmozgatására, erőfejlesztésre, nyújtásra, állóképességi, koordinációs és dinamikus képességek fejlesztésére, illetve szinten tartására. Az eszközökön elvégezhető gyakorlatok változatos jellegének és intenzitásának köszönhetően használata - mind a felkészülési, mind a versenyidőszakban - remekül beépíthető a szabadtéri edzésprogramba.
  • Az eszközökön mindenki saját testsúlyával végezheti a gyakorlatokat, mely több szakmai szempont alapján is rendkívül kedvező hatású:

-       a leginkább javasolt testedzési forma a fiatalabb korosztályoknál

-       biztonságosan, egyénileg adagolható terhelést jelent mindenki számára a sérülések minimális kockázatával

-       megerősíti az inakat és ízületeket, ami rendkívül hasznos a nagyobb terhelésű, sérülésmentes edzésekhez.