Információ

Népszerű eladások

Egyes termékeink sajnos csak később lesznek rendelhetőek

A drasztikus, és még mindig tartó vasanyag áremelkedés miatt Standard (tiszta fém) eszközeink csak a későbbiek során lesznek rendelhetőek, mivel a drágulás várható mértéke jelenleg sajnos megjósolhatatlan. Kertikondi eszközeink árait - talán még ebben a hónapban - év eleji akció keretében tartani tudjuk, de februártól ennél a termékcsoportnál is jelentős áremelkedésre lehet számítani.

Ismét megnyitottuk webshopunkat!

A tavaly év végi "telt ház" után kénytelenek voltunk webshopunkat szüneteltetni, most azonban ismét közvetlenül rendelhetőek eszközeink internetes áruházunkban. Ráadásul január 31.-ig garantáltan előrendeléses áron juthatnak hozzá termékeinkhez, melyeket februártól tudunk majd szállítani kedves megrendelőinknek.

Kipipáltuk az összes megyét!

Nem kis büszkeséggel dicsekszünk el vele, hogy immár hazánk minden megyéjébe eljutottak eszközeink, így Beregdaróctól, Szegeden keresztül Rajkáig már az összes megyénkben szolgálják a testedzők igényeit termékeink.

Majthényi Szabolcs vitorlás világbajnokuknak is elnyerték tetszését eszközeink!

Nemrég nyitott új szántódi bemutatóhelyünket meglátogatta a napokban 13-szoros világbajnok vitorlázónk, Majthényi Szabolcs is, aki elmondta: meggyőzték a látottak és a szeretne ilyen tornaeszközöket rendelni a Balatonföldvári Spartacus vitorlástelepére.
Szabolcs figyelmét egyébként egy vitorlás társa hívta fel a lehetőségre, aki saját kertjében létesített egy kisebb ilyen edzőparkot, és ahova sokszor barátai is átjárnak edzeni.


Ismét elindult előrendelési akciónk!

A nagy sikerre való tekintettel, idén decembertől ismét jelentős előrendelési kedvezménnyel rendelhetőek eszközeink, összeállításaink. Akik tavasszal kisebb-nagyobb park megvalósítását tervezik, azoknak érdemes mielőbb felvenni velünk a kapcsolatot, mivel az év eleji időpontok már elkezdtek fogyni.

"Fesd magad" akciónkkal jelentősen olcsóbban juthat hozzá faoszlopos eszközeinkhez.

Újonnan bevezetett akciónk keretén belül ezentúl faoszlopos eszközeink - bizonyos időszakokban - natúr fa színű oszlopokkal is rendelhetőek, jelentős megtakarítást lehetővé téve ezzel megrendelőink körében. Az így megvásárolt eszközök ebben a színben is hagyhatóak élettartam csökkenés kockázata nélkül, vagy önállóan rövid idő alatt tetszőleges színre festhetőek a telepítést követően.

Faoszlopos kivitelű eszközeink: harmonikus megjelenés, magas használati érték.

Egyre többen választják saját kertjükbe, iskolák, táborok udvarára faoszlopos eszközeinket, melyek esztétikus küllemükkel, és remek használhatóságukkal komoly dísze lehet bármely magán- vagy közparknak.

Nagy sikere van a Kecskeméten átadott tornapályánknak.

Nagy várakozással és lelkesedéssel fogadták a street workout rajongók a Kecskeméten átadott edzőparkot. Az átadás után rögtön birtokba vették, és azóta is lelkesen használják az eszközöket, állítólag nemcsak a környékbeliek.

Vigyázat, hamisítani próbálják!

Valamilyen szinten imponáló, mikor egy vállalkozás által kifejlesztett eszközöket/termékcsoportot utánozni kezdenek. Mi azért oly nagy örömünket mégsem leljük ebben, de ugye Magyarországon rengeteg olyan dolgot meg lehet büntetlenül tenni, amit sehol máshol. Így több helyen van róla tudomásunk, hogy a mi eszközeink kiviteléhez teljesen hasonló eszközöket koppintottak le, persze jó silány minőségben (lásd a képet), hiszen egy magas minőségi szint eléréséhez nem árt a többéves gyártói tapasztalat. Egy magát kiemelkedően jónevűnek tartó debreceni Kft. azonban mindenen túltéve teljes brandünket, kínálatunkat, domain nevünket és weboldalunkat vette át (bármilyen engedélyünk nélkül, oldalunkról leszedett képekkel) megtévesztésre alkalmas hasonlósággal. Attól sem riadva vissza, hogy valótlan állításokkal (TÜV tanúsítvány, üres telekre bejelentett telephely) próbáljanak maguknak vevőket csalogatni. Lelkük rajta... Mi azért mégiscsak azt javasoljuk, hogy fentiek tükrében mindenki járjon el kellő alapossággal, és esetleges néhány ezer forintos megtakarítás reményében ne kockáztasson egy rövid idő idő után problémával járó gyenge minőséget és jogi hercehurcát.

Eszközeink megszerezték a TÜV tanúsítványt!

Több hónapos, aprólékos munka eredményeként a kínálatunkban szereplő összes eszköz sikeresen megfelelt az igen szigorú, ÉMI-TÜV SÜD Kft. által végzett tanúsítási eljárás valamennyi követelményének. Ennek keretében - a maximális biztonság garantálása végett - engedélyezési szintű, teljes körű statikai számításoknak megfelelő változtatáson ment keresztül több eszközünk is, melyek összdokumentációja meghaladja a 400 oldalt. Így most már büszkén állíthatjuk, hogy eszközparkunk a lehető legmagasabb szintű biztonsági követelményeknek is megfelel, melyet minden megrendelőnk számára TÜV tanúsítvánnyal igazolunk. Az eszközök szerkezeti felépítése mellett az elhelyezésükre, használatukra, karbantartásukra vonatkozó nemzetközi előírások is dokumentálásra kerültek, így a biztonságosság mindenre kiterjedően garantált.

Rövidesen életbe lép az új szabvány

Hamarosan hazánkban is bevezetésre kerül a szabadtéri tornapálya eszközökre, illetve azok telepítésére vonatkozó új, EN 16630 szabványi előírás (RÉSZLETEK).

Ennek értelmében minden tartósan rögzített, szabadon hozzáférhető kültéri fitneszeszköznek meg kell felelnie a szabvány általános és speciális követelményeinek.

Az általunk gyártott és telepített eszközök szabvány előírásaihoz történő harmonizálása megtörtént, az ezt igazoló TÜV tanúsítvány kiadása folyamatban van.

A szabvány bevezetését követően csak a fenti követelményeknek megfelelő eszköz helyezhető el közterületen, a szabvány által szintén szigorúan meghatározott telepítési előírások szerint. A későbbi, esetleges hatósági ellenőrzések alkalmával a szabványnak nem megfelelő eszközöket  a hivatalos szervek átalakításra, illetve közterületről történő eltávolításra kötelezhetik. Ezért azt javasoljuk az ilyen eszközök beszerzését tervezőknek, hogy mindenképpen csak tanusítvánnyal rendelkező vállalkozást bízzanak meg eszközpark megvalósítással, elkerülve ezzel a későbbiek során esetlegesen felmerülő jogi és személyes kellemetlenségeket.