Információ

Népszerű eladások

MAGÁN- és CSALÁDI HÁZAKBA, NYARALÓKBA AJÁNLJUK

  • Saját kertben, udvaron biztosít aktív mozgási, testedzési lehetőséget az egész család számára. A jó levegőn történő testmozgás kiemelten pozitív hatással van a fizikai, szellemi és mentális közérzetre is. Néhány eszköz elhelyezésével ez bármikor elérhetővé válik, anélkül, hogy ki kellene tennünk a lábunkat a szeretett otthoni környezetből.
  • Szinte az egész év folyamán, a nap bármely szakában igénybe vehető, elősegítve ezzel, hogy a rendszeres, intenzív testmozgás otthoni környezetben épülhessen be a mindennapokba.
  • Különösen alkalmas a játszótéri eszközöket kinövő, nagy mozgásigényű gyerekek, fiatalok energiáinak hasznos levezetésére, mozgásigényük kielégítésére. Az intenzív, változatos mozgásélménynek köszönhetően kiválóan fejleszthető minden motorikus képesség, kiváltképp az erő, állóképesség, mozgáskoordináció. Az eszközök használatának eredményeként így a gyerekek nyugodtabbak, ügyesebbek, erősebbek lehetnek.
  • Fokozza a kert kihasználtságát, emeli a kerti programok variációs lehetőségeit, akár családi, akár baráti körben. Nem túl nagy helyigény, az eszközök többsége önállóan is alkalmas az intenzív, több izomcsoportot átmozgató testedzés biztosítására a szabad levegőn.
  • A labdás sporteszközökhöz képest jóval csendesebb kikapcsolódást nyújt, mely nem zavarja a ház és a környék nyugalmát.